Total War Forums

+ Reply to Thread
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 51 to 60 of 60

Thread: Roma Surrectum II

  1. #51
    Senior Member Sergeant risker's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Ma, USA
    Posts
    212

    Default

    im not sure what's going wrong when i install it with many of my other mods i have failed at after i "install" it nothing happens no changes to the game no options to play the mod instead of the vanilla
    cheers
    risker

  2. #52
    Senior Member Corporal Tunechi's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Great Britain
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by risker View Post
    im not sure what's going wrong when i install it with many of my other mods i have failed at after i "install" it nothing happens no changes to the game no options to play the mod instead of the vanilla
    It has it's own launcher.
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=386559
    SINGVLI PVGNANT VNIVERSI VINCVNTVR

  3. #53
    Junior Member Private Naxzul's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    France
    Posts
    23

    Default




  4. #54
    Senior Member Sergeant risker's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Ma, USA
    Posts
    212

    Default

    hey i installed the mod but when i go to the launcher it says could not write to launcher as a header for a pop up and in the pop up it just says 12?
    cheers
    risker

  5. #55
    Junior Member Private Naxzul's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    France
    Posts
    23

    Default


  6. #56
    Junior Member Private
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    norway
    Posts
    1

    Default

    Great mod guys!

    However I have a problem :P When I start it I got no option to press campaign. I have tried to re-install it, but still no campaign :S

    Anyone know what I did wrong?

  7. #57
    Senior Member Lieutenant Caz's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Englaland.
    Posts
    408

    Default

    The Mod looks so fun, I usually watch peoples walkthroughs on youtube. Shame I can't play it.

  8. #58
    Junior Member Private
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Caz View Post
    The Mod looks so fun, I usually watch peoples walkthroughs on youtube. Shame I can't play it.
    Why can't you play it? Buy Rome Total War on second hand or in a shop. It's cheap now. And a computer isn't so very expensive either. You work a little bit and save some money for the game and a computer. When you have them you down load the mod.

    There will be a newer version of the mod in a few months, with some major changes.

  9. #59
    Senior Member Lieutenant Caz's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Englaland.
    Posts
    408

    Default

    Quote Originally Posted by Pethom View Post
    Why can't you play it? Buy Rome Total War on second hand or in a shop. It's cheap now. And a computer isn't so very expensive either. You work a little bit and save some money for the game and a computer. When you have them you down load the mod.

    There will be a newer version of the mod in a few months, with some major changes.
    Hi there, I do have the original Rome, and I also have a very good computer. It's just that every time I install the mod, it never plays properly for me. I'll give it another go shortly and hope it works. Would love too play it.

  10. #60
    Senior Member Captain sdw1000's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    South Carolina USA
    Posts
    536

    Default

    It's really not that hard to install it. MAKE a new folder. Don't load it into any RTW folders. Follow the instructions exactly.

+ Reply to Thread
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts