Total War Forums

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Are the Maratha's unable to use fire by rank drill?

  1. #1
    Junior Member Private
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1

    Default Are the Maratha's unable to use fire by rank drill?

    I've already researched it, but in the last battle I fought against the Mughal's, I noticed that only the front rank of my line infantry were firing. Fire by rank worked for me when I played with other European factions, so whats the deal?

  2. #2
    Senior Member Sergeant Cliff's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    224

    Default

    The Marathas aren't supposed to have the Fire by Rank ability.

  3. #3
    Senior Member Corporal Bajskakan's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    138

    Default

    Quote Originally Posted by Cliff View Post
    The Marathas aren't supposed to have the Fire by Rank ability.
    Yet they are able to research it... how sloppy of CA.

  4. #4
    Banned Colonel secret spy's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    778

    Default

    no , before u jump to conclusions, im sure some of their units can use it (i know for certain they did in the 1.5 patch but dont know about 1.6)

  5. #5
    Junior Member Private
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4

    Default

    only certin units can fire by rank. that goes for all faction's in the game

  6. #6
    Moderator Master and Commander Billy Ruffian's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK
    Posts
    21,672

    Default

    Quote Originally Posted by Bajskakan View Post
    Yet they are able to research it... how sloppy of CA.
    As far as I remember they used to have fire by rank but it was removed for most units, if not all, in one of the patches.

  7. #7
    Senior Member Corporal Bajskakan's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    138

    Default

    Quote Originally Posted by Billy Ruffian View Post
    As far as I remember they used to have fire by rank but it was removed for most units, if not all, in one of the patches.
    Yes, I know in 1.4. But they didn't bother to remove it from maratha's technology tree.

  8. #8
    Moderator Master and Commander Billy Ruffian's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK
    Posts
    21,672

    Default

    Perhaps they did not want to make the Polymath achievement easier and couldn't think of a replacement.

  9. #9
    Senior Member General GSC's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Latvia
    Posts
    1,685

    Default

    Imagine how strong Marathas AI would be...

  10. #10
    Senior Member Colonel Colfax's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Germany
    Posts
    964

    Default

    Quote Originally Posted by GSC View Post
    Imagine how strong Marathas AI would be...
    Totally, instead of them invading the Caribbean or Iceland at some point, the image of the Maratha Confederacy leader would just pop up on your monitor screen and would start saying things like "I demand $1,000,000 . . . "

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts