Total War Forums

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Blood Mod?

  1. #1
    Technical Moderator Field-Marshall doinwork34's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Colorado, US
    Posts
    2,032

    Default Blood Mod?

    Just wondering if anyone knows of any blood mods for rome? I cant seem to find any but I feel like there should be atleast one since the game has already been out of like 6 years...
    Good to go for Rome II! CPU: i5 3570k @ 4.0ghz GPU: GTX 760 4gb @1215MHz-RAM: 8GB1600 Ballistix TracerPSU: Corsair HX750w

  2. #2
    Moderator Master and Commander Ace Blazer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    5,065

    Default

    Judging by this thread, it's virtually impossible to add blood.

    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=56727
    My Rome 2 PC: Intel i5-4670, nVidia 760GTX, 8GB RAM, 120GB SSD, NZXT Vulcan mATX case
    Please view the Total War Forum: Terms and Conditions.
    Buttons the Kitten needs your help. Click here to save a kitten today.

  3. #3
    Technical Moderator Field-Marshall doinwork34's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Colorado, US
    Posts
    2,032

    Default

    ok. I was reading yesterday that it was virtually impossible too. But then again the thread I was reading yesterday and the one that you posted are from 2006. I guess I was kinda hoping that someone would have figured something out in the last 5 years.
    Good to go for Rome II! CPU: i5 3570k @ 4.0ghz GPU: GTX 760 4gb @1215MHz-RAM: 8GB1600 Ballistix TracerPSU: Corsair HX750w

  4. #4
    Senior Member Field-Marshall Napoleon 2nd's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK
    Posts
    2,141

    Default

    Unfortunatley TWC didn't have the answers. Impossible!
    'It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the ones who are the most adaptable to change' Charles Darwin

    But I have a thing for cannon...

  5. #5
    Member Lance Corporal Conjeaux's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    71

    Default

    Exactly, you can not add something to it, you can only change the game's interface (sometimes rigorous ofcourse)

  6. #6
    Moderator Master and Commander Ace Blazer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    5,065

    Default

    Apparently the stuff you need to change is hard-coded into the game and you would need access to the code. You can't just start making stuff spew out of soldiers randomly. The only way they can add it is to mod what's already there, like perhaps missile projectiles which turn into blood after they hit the soldier.
    My Rome 2 PC: Intel i5-4670, nVidia 760GTX, 8GB RAM, 120GB SSD, NZXT Vulcan mATX case
    Please view the Total War Forum: Terms and Conditions.
    Buttons the Kitten needs your help. Click here to save a kitten today.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts