Total War Forums

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Thread: My Mysterious Solution to Sound Issues

  1. #11
    Tech-Hero. Master and Commander Iscaran's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    4,227

    Default

    Ever tried running with a admin type account....its still the only thing I could think of why B is getting better "sound" when run via account A.
    Iscaran

    Hero.

    If you need help with a support request on these boards please read this and follow the instructions.

  2. #12
    Member Lance Corporal
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    70

    Default

    I discovered it was some background app in the end ... not sure why it affected it quite in this way but there was not a problem when I uninstalled.a

  3. #13
    Tech-Hero. Master and Commander Iscaran's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    4,227

    Default

    Which background app exactly was it in the end ?
    Iscaran

    Hero.

    If you need help with a support request on these boards please read this and follow the instructions.

  4. #14
    Member Lance Corporal
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    70

    Default

    It was so long ago I really can't remember. Possibly "manycam" ... will get back to you if I remember!

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts