Total War Forums

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: ???

  1. #1
    Junior Member Private
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4

    Question ???

    Well ihave bandican and i think i doesnt work with empire total war when it records, because its full screen so how do i get empire total war in window mode not full screen?

  2. #2
    Senior Member Lieutenant
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    433

    Default

    use xfire

  3. #3
    Senior Member Major LSD's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    UK
    Posts
    721

    Default

    Options>Video Options>Search for full screen/windowed mode. Can't remember off the top of my head.

    Feel free to check out my Steam guide on naval combat in E:TW

  4. #4
    Junior Member Private
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4

    Default

    ok thx, does this work with other total games

  5. #5
    Junior Member Private
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4

    Default

    X fire heard of it but dont u need winwar

  6. #6
    Junior Member Private
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4

    Default

    why dont the make coppies of napoleon

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts