Total War Forums

Closed Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Darthmod: What does it do?

  1. #1
    Junior Member Private Mac117's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    7

    Default Darthmod: What does it do?

    Hi, I've been looking for some good shogun 2/FotS mods and everywhere I've looked they've recommended darthmod. What does this mod do exactly? Can you please be very specific with the changes? Thank you

  2. #2
    Junior Member Private
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6

    Default

    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=453038
    See the part were say "Main features". It's like a resume of what have darthMod.

  3. #3
    Junior Member Private Mac117's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    7

    Default

    Thanks for the quick reply, that's exactly what I was looking for, one last question, is this mod just for shogun 2, or will it work with fall of the samurai as well?

  4. #4
    Senior Member Major Vastator's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Karalis, Italy
    Posts
    622

    Default

    It works also for FoTS and RoTS.

  5. #5
    Junior Member Private Mac117's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    7

    Default

    Alright, thank you very much for your help.

  6. #6
    Banned Corporal Napoleon_Bonaparte's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    164

    Default

    *Warning* Darthmod can destroy your game and you'll have to buy a new game. My friend Downloaded the darthmod, worked perfectly, but one day it ruined his game. He had to Reboot his Computer and buy a new Game.

  7. #7
    Senior Member Colonel Man o' War's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    London, England
    Posts
    936

    Default

    Buy a new game?
    Surely he just had ro re-install the game?

  8. #8
    Banned Corporal Napoleon_Bonaparte's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    164

    Default

    Quote Originally Posted by Man o' War View Post
    Buy a new game?
    Surely he just had ro re-install the game?
    He bought the game off steam, so he had to buy the Disc version.

  9. #9
    Moderator Master and Commander Ace Blazer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    5,068

    Default

    What are you on about? If you buy the game off Steam, you can download a new original version for free.
    My Rome 2 PC: Intel i5-4670, nVidia 760GTX, 8GB RAM, 120GB SSD, NZXT Vulcan mATX case
    Please view the Total War Forum: Terms and Conditions.
    Buttons the Kitten needs your help. Click here to save a kitten today.

  10. #10
    Moderator Master and Commander DenmarkRules's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Behind you :O
    Posts
    3,008

    Default

    Ah that made me LOL

    "The most amazing things that can happen to a human being will happen to you if you just lower your expectations."

    TOTAL WAR FORUM: TERMS AND CONDITIONS


Closed Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts