Total War Forums

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Weird "zombie"-faces after patch (BETA 2)

  1. #1
    Senior Member Sergeant JooKoo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    203

    Default Weird "zombie"-faces after patch (BETA 2)

    So before the beta 2 patch i've had no problem with graphics really...
    But now after beta 2 installed everytime i move my camera a slight distance from my troops their faces becomes... warped.. deformed..= they look like zombies.
    When i move slightly closer again they become high res again and you can see the wrinkles on their cheeks.. But the distance i can move before they look deformed is very limited.

    Anyone else experiencing this?

  2. #2
    Senior Member Sergeant JooKoo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    203

    Default

    Perhaps i should clarify it's ONLY the faces, not armour or any other textures. It's like it's only the faces going out of the rendering area.. I'm pretty sure i didn't have this issue before beta 2 - i would have noticed it.

  3. #3
    Senior Member Brigadier
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    1,212

    Default

    thats odd patch 2 was suppose to fix this.
    what is your graphics set at? could be just a low draw distance.

  4. #4
    Senior Member Corporal SamueleD's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    123

    Default

    I still get this. Just fire up the benchmark, and some of the marching legionnaires will have the bug.

  5. #5
    Senior Member Sergeant JooKoo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    203

    Default

    It's set at high (with some custom) among them unlimited video memory. Just the same as i had before the patch.
    I also got a feeling the overall graphics looks a bit worse (but only slightly, the faces are the major change)
    This is how it looks

    On a distance:


    On close:
    Last edited by JooKoo; 09-14-2013 at 04:48 PM.

  6. #6
    Senior Member Sergeant JooKoo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by SamueleD View Post
    I still get this. Just fire up the benchmark, and some of the marching legionnaires will have the bug.
    That's the thing, i didn't have it before the patch, but now when i fired up the benchmark the marching legionaries at the beginning got this ****** up faces :S
    Everything looked good before the beta patch.. Btw would you say the screenshots above look like high quality? (beside the faces)
    I might be imagining but it feels the armour textures etc looks worse than they did on high settings before the patch.

  7. #7
    Senior Member Sergeant JooKoo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    203

    Default

    *bump*

  8. #8
    Member Private
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    44

    Default

    Before the beta patch 2.0 , when i use the "n" key zoom to my units ... the faces of the "not so distant soldiers" look ugly, like zombies... but after the beta 2 patch, this not happening anymore... now i can enjoy the battle with the "N" zoom... im sorry for u dude, but for me the patch works!

  9. #9
    Senior Member Sergeant JooKoo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    203

    Default

    Aww, the opposite for me. Perfect before, ****ty now... Is there a way to rever back to the older version so i can really confirm its beta 2?

  10. #10
    Senior Member Sergeant Diavolos's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Greece
    Posts
    207

    Default

    You just go back were you selected the beta patch and deselect it, be careful though because your saves won't work with older versions, Also my zombie face soldiers with Patch 2 they are fixed now.
    Last edited by Diavolos; 09-15-2013 at 10:28 AM.

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts