Welcome

Please register for Total War Access to use the forums. If you're an existing user, your forum details will be merged with Total War Access if you register with the same email or username. For more information please read our FAQ’s here.

Categories

In ProgressLauncher opens, crashes after I hit "play"

NisskentNisskent Posts: 2Registered Users
edited May 8 in Crashes
The Total War launcher opens, I hit "play" and after waiting 30 ish seconds it crashes. I've had games do this before but I've tried everything I could find on the web. After 3 hours of searching and trying different methods I decided to come here. Love the game so it really sucks that I can't play it. Thanks for any help I get.
Post edited by CA_Nate on
Tagged:

Comments

  • CA_NateCA_Nate Creative Assembly Posts: 1,036Registered Users, Moderators, CA Staff Mods, CA Staff
    Hi @Nisskent

    Would you be able to do the following actions to see if it works:
    • Delete the launcher folder in appdata, located here: Drive:\Users\User\AppData\Roaming\The Creative Assembly
    If this solution does not work for you can you please provide us with the files below:
    • Launcher_log files, located here: Drive:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Total War WARHAMMER II\launcher
    • Modified.log files, located here: Drive:\Users\User\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Warhammer2\logs
    Kind Regards,

    CA_Nate
    Forum Terms & Conditions

    Formal disclaimer: any views or opinions expressed here are those of the poster and do not necessarily represent the views or opinions of The Creative Assembly or SEGA.

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file