Adorbs

Shogun 2 and Windows 8.

JoxerJoxer MemberPosts: 88Registered Users
edited September 2013 in Total War Eras Support Forum
Anyone managed to make the game run on Windows 8? The game starts and i have the icon on the application bar but nothing appears neither in full screen or windowed.
Post edited by Joxer on

Comments

  • Burma JonesBurma Jones Senior Member Posts: 207Registered Users
    edited September 2011
    LOL, k.
    "I accompanied the Duce to the station on the departure of Chamberlain. Chamberlain's eyes filled with tears when the train started moving and his countrymen began singing 'For He's a Jolly Good Fellow.' 'What is this little song?' the Duce asked."
    Galeazzo Ciano

    "One should have insight into this world of dreams that passes in the twinkling of an eye."
    Hojo Shigetoki
  • JoxerJoxer Member Posts: 88Registered Users
    edited September 2011
    LOL, k.

    What is there to laugh? A public beta of windows 8 has been released and I'm trying to make Shogun 2 work there.
  • HardwaremasterHardwaremaster Senior Member In 3dsmax Los Angeles CaliforniaPosts: 6,404Registered Users, Tech Moderators
    edited September 2011
    Brand new OS, especially in Beta, it will be a while before there is support.
    Total War Forum: Terms and Conditions
    "True redundancy is when you are writing a description to describe the word that describes the description you used to describe it." - Christopher Purches

    My PC: (2x 980GTX 4GB) (32GB DDR4 2133mhz) (I7 5980K OC 4.5Ghz) (512GB SSDs + 2TB storage drives)

    "How on earth is a video game supposed to help you "feel the smell of ash"? Maybe CA could package some up with your disc." -Mackles
  • JoxerJoxer Member Posts: 88Registered Users
    edited September 2011
    Brand new OS, especially in Beta, it will be a while before there is support.

    Well 90% of games work. I was just looking for a trick to make the game work ;).
  • AnthonyJAttardAnthonyJAttard Junior Member Posts: 4Registered Users
    edited March 2012
    I have the same problem with other games and Shogun 2. I have reinstalled Windows 7 to see if that fixes the problem.

    It may have something to do with the latest graphics card drivers from Nvidia that Windows 8 update installed.

    It's a nuisance but I enjoy testing new software. Will update you later.
  • revan32revan32 Junior Member Posts: 1Registered Users
    edited March 2012
    Hi, I have the same problem since I buy and install fall of the samurai shogun 2 don’t longer work under Win8 has anyone a idea how I can fix this problem without to reinstall Win7?
  • AnthonyJAttardAnthonyJAttard Junior Member Posts: 4Registered Users
    edited March 2012
    I have the same problem with other games and Shogun 2. I have reinstalled Windows 7 to see if that fixes the problem.

    It may have something to do with the latest graphics card drivers from Nvidia that Windows 8 update installed.

    It's a nuisance but I enjoy testing new software. Will update you later.

    Still did not work! I suspect older video card drivers may help, new is not always better!
  • pocahontaspocahontas Junior Member Posts: 7Registered Users
    edited March 2012
    For me prior to FotS using windows 7 vintage video drivers did the trick. Now, it does not.
  • dan the scottdan the scott Junior Member Posts: 1Registered Users
    edited September 2013
    how did you get the drives ( like is it a third party option, or can you get it through windows?)
Sign In or Register to comment.