Welcome

Please register for Total War Access to use the forums. If you're an existing user, your forum details will be merged with Total War Access if you register with the same email or username. For more information please read our FAQ’s here.

Categories

- READ THIS BEFORE POSTING -

CA_MatthewCA_Matthew The Creative AssemblyPosts: 995Registered Users, CA Staff Mods, CA Staff
edited June 2018 in Multiplayer Bugs
In order for us to best help with your issue please provide the information listed below
    Information we need:
  • Build Number (this can be found in the top right hand corner of the menu screen)
  • Detailed description of your issue
  • Reproduction steps
  • If your issue occurs in Multiplayer Campaign, .save from the host and the client
  • If your issue occurs in Battle, a .replay from the host
FORMAL DISCLAIMER: Any views or opinions expressed here are those of the poster and do not necessarily represent the views or opinions of The Creative Assembly or SEGA.
Post edited by CA_Matthew on

Comments

  • CA_MatthewCA_Matthew The Creative Assembly Posts: 995Registered Users, CA Staff Mods, CA Staff
    Please use this Multiplayer template:
    Build:

    Detailed description:

    Reproduction Steps:
    -
    -
    -

    Screenshot:

    Details of any solutions that have already been attempted:

    Please attach .replay for Battles or both .save_multiplayers from host and client for Campaign.
    FORMAL DISCLAIMER: Any views or opinions expressed here are those of the poster and do not necessarily represent the views or opinions of The Creative Assembly or SEGA.
This discussion has been closed.