Welcome

Please register for Total War Access to use the forums. If you're an existing user, your forum details will be merged with Total War Access if you register with the same email or username. For more information please read our FAQ’s here.

Categories

SolvedRESOLVED - Game Crashed once after battle, wont load at all now

ParkourratParkourrat Posts: 7Registered Users
edited October 2017 in Crashes
Detailed description:
Worked fine upon first play, worked all the way through till the end of the first battle, everything ran fine, smoothly ( i even reduced resolution incase of graphics card underpowered for settings) then straight away after it goes to loading screen i get the windows had to close box. managed to turn it back on once, crashed and now exact same problem, straight after battle.
to clarify no mods or anything has ever been installed.


Reproduction Steps:
- Literally wont load up at all now so cannot reproduce

Details of any solutions that have already been attempted:
I have validated files twice, rebooted PC, checked for graphics card updates (installed direct from website just in case) tried running with steam overlay off, in offline mode. I have no preference folder so copied that in from the support forum, that also didnt do anything.

I've attached all crash files
Post edited by BillyRuffian on

Comments

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file