Welcome

Please register for Total War Access to use the forums. If you're an existing user, your forum details will be merged with Total War Access if you register with the same email or username. For more information please read our FAQ’s here.

Categories

Problems with performance, the crash of the game on launch, stupid AI.

LordVonHamishLordVonHamish Junior MemberRegistered Users Posts: 64
There have been big FPS drops on the campaign map, it is fine on the battlefield. Also the game crashes when you try to start it (launcher) and there is a bug on the city defense battles where the AI wont disembatk their navy!

Comments

  • CA_dionisievCA_dionisiev Registered Users, CA Staff Posts: 178

    There have been big FPS drops on the campaign map, it is fine on the battlefield. Also the game crashes when you try to start it (launcher) and there is a bug on the city defense battles where the AI wont disembatk their navy!

    Hi @LordVonHamish

    The FPS drops should not be present on the release version of the game, if the installation was successful.

    Regarding the launcher crash a fresh installation with Rome II will help. The other, easier option is to install this -

    https://microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784

    There is a known issue with the ship disembark, we are working on a hotfix for it.

    Thanks for the report!
    Cheers,
    Ivan Dionisiev
    CA Sofia QA Team

    FORMAL DISCLAIMER: Any views or opinions expressed here are those of the poster and do not necessarily represent the views or opinions of The Creative Assembly or SEGA.
Sign In or Register to comment.