Welcome

Please register for Total War Access to use the forums. If you're an existing user, your forum details will be merged with Total War Access if you register with the same email or username. For more information please read our FAQ’s here.

Categories

Guide to posting in Multiplayer

CA_MatthewCA_Matthew The Creative AssemblyRegistered Users Posts: 1,016
edited February 2020 in Multiplayer Bugs
In order for us to best help with your issue please provide the information listed below
    Information we need:
  • Build Number (this can be found in the bottom right hand corner of the menu screen)
  • Detailed description of your issue
  • Reproduction steps
  • If your issue occurs in Multiplayer Campaign, .save from the host and the client
  • If your issue occurs in Battle, a .replay from the host
FORMAL DISCLAIMER: Any views or opinions expressed here are those of the poster and do not necessarily represent the views or opinions of The Creative Assembly or SEGA.
Post edited by BillyRuffian6250 on

Comments

  • CA_MatthewCA_Matthew The Creative Assembly Registered Users Posts: 1,016
    Please use this Multiplayer template:
    Build:

    Detailed description:

    Reproduction Steps:
    -
    -
    -

    Screenshot:

    Details of any solutions that have already been attempted:

    Please attach .replay for Battles or both .save_multiplayers from host and client for Campaign.
    FORMAL DISCLAIMER: Any views or opinions expressed here are those of the poster and do not necessarily represent the views or opinions of The Creative Assembly or SEGA.
This discussion has been closed.