Welcome

Please register for Total War Access to use the forums. If you're an existing user, your forum details will be merged with Total War Access if you register with the same email or username. For more information please read our FAQ’s here.

Categories

launcher stopped working

AngryBear37AngryBear37 MemberPosts: 101Registered Users
The launcher doesnt work for me and many other since that 6mb update.
It fails to load with a simple message that it cant load and go for support to sega etcetc.
It then continues on to load the vanilla game, that makes loading any saves crash. (im guessing due to mods, i havent tried loading a new campaign yet)

I've deleted the launcher folder from appdata, and verify, doesnt work.
I've enabled beta launcher options to the "old" version, works.
Disable the beta launcher options and go back to the new version, broken again.

Something is wrong with the launcher.

https://steamcommunity.com/app/594570/discussions/0/3557193237111083342/

Comments

  • celia_cacelia_ca Posts: 23Registered Users, Moderators, Administrators, CA Staff
    Hi, sorry to hear about your issues with the Launcher.

    We released an update yesterday to address this issue. The Launcher will now wait 30 seconds before it displays a message that will allow you to keep loading the launcher or to launch the game directly. Please let us know if you are still experiencing this problem even after yesterday's update.

    Many thanks

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file