Welcome

Please register for Total War Access to use the forums. If you're an existing user, your forum details will be merged with Total War Access if you register with the same email or username. For more information please read our FAQ’s here.

Categories

Total War Atilla game breaking bug. When I start a battle, its as if I'm spamming tab

HaggispantsHaggispants Registered Users Posts: 1
edited June 2021 in Gameplay Issues
Whenever I start a battle the menu and UI flickers extremely fast as though I am pressing tab 999999999 times a second. I've done a fresh install twice, ran in windowed mode, lowered all my setting, turned of antialiasing, everything. Nothing has worked. I haven't even seen any mention of this bug before so a fix for this would be really appreciated, so if you know how to solve it, let me know! Thank you!
Post edited by BillyRuffian#6250 on
Tagged:

Comments

  • epic_159735159153dJ3qmkGepic_159735159153dJ3qmkG Junior Member Registered Users Posts: 2
    Hi, I have started to have exactly the same issue and now Attila is totally unplayable. I've uninstalled, deleted mods, changed settings, etc. All the usual things. No effect whatsoever.

    Any help much appreciated.
  • dge1dge1 Moderator Arkansas, USARegistered Users, Moderators, Knights Posts: 23,687
    I recommend opening of a support request ticket with Sega Support. Link is below. Be prepared to provide information about your set up, dxdiag, game saves, etc.

    https://support.sega.co.uk/hc/en-gb/requests/new
    "The two most common things in the universe are Hydrogen and Stupidity." - Harlan Ellison
    "The right to be heard does not automatically include the right to be taken seriously." - Hubert H. Humphrey
    "Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” - George Carlin/Mark Twain
    “Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.”–George Santayana, The Life of Reason, 1905.

Sign In or Register to comment.